Pollastre amb iogurt i cervesa

Ingredients

  • Un pollastre tallat a octaus
  • Un iogurt natural
  • 3 cebes grosses de figueres
  • 1 llauna de cervesa
  • Farina
  • Oli
  • Sal i prebre

Elaboració

Un cop net el pollastre el salpabrem i l'enfarinem
Seguidament en una cassola on el cuinarem hi posem oli just per enrossir el pollastre enfarinat per tal que agafi color.
Una vegada ja està daurat el pollastre el posem a la cassola juntament amb les cebes maltallades.
Ho remenem tot i passats 5 o 10 minuts hi afegim la llauna de cervesa i deixem que vagi fent xup xup lentament amb la cassola tapada un com haguem deixat que s'evapori l'alcohol de la cervesa.
Pasada 1/2 horeta hi afegim el iogurt i ho remenem per tal d'incorporar-lo a la salsa, ho deixem coure 5 o 10 minuts més i ja està apunt per sucar-hi pa!!!!


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2484 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: