Llibrets de llom

Ingredients

  • Llom, tallat per fer llibrets
  • Mostassa (la que més us agradi, jo utilitzo la de granet)
  • Formatge idiazabal
  • Olives farcides d'anxoves
  • Pebrot vermell escalivat o del piquillo
  • Ou
  • Pa ratllat
  • Oli
  • Sal
  • Escuradents

Elaboració

Agafarem cada llibret de llom i l'obrirem per tal d'untar les dues cares (interiors) de mosstassa.
Seguidament tallarem el formatge i el posarem d'amunt d'una de les cares del llibret, després hi posem les olives tallades a rodanxes fines i finalment un parell de tires de pebrot.
Un cop fet això, tancarem el llibret, intentant que no surti res per les vores i ho lligarem amb un escuradents o dos, si fes falta.
Arrebossarem cada llibret passant-lo primer per ou i després pel pa ratllat i els fregirem a la paella amb l'oli ben calent.
Tan bons són freds com calents......Bon profit!!!!!!!


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3534 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de novembre:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos
Castanyes en almívar
Castanyes en almívar
Postres i dolços
Xampinyons farcits
Xampinyons farcits
Llegums i verdures
Panellets
Panellets
Postres i dolços
Cassoleta de calamars farcits
Cassoleta de calamars farcits
Peixos i mariscos

Veure receptes de novembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: