Gelatina de taronja amb stevia
												Categoria: 
						
						 Postres i dolços
 
						Postres i dolços
						
						
						
						
						
						
						Dieta: 						hipocalòrica
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Inexperts
						
						
Ingredients
- 600 c.c. de suc de taronja natural
- 500 c.c. d'aigua
- 15grs. de gelatina neutra o 9 fulls de la gelatina que venen a Mercadona
- stevia
Elaboració
							Renteu i raspalleu sota l'aixeta tres taronges de suc; peleu-les agafant només la part més exterior de color ataronjat i deixant la part blanca adherida a la polpa doncs desprès les haurem d'escòrrer per treuren el suc. 
Poseu aquestes corfes de taronja a bullir amb els 500 c.c d'aigua. Quan hagin bullit un minut ja podeu apagar el foc. 
Amb les tres taronges que heu pelat i algunes més, feu el suc fins aconseguir els 600c.c.
Remulleu els fulls de gelatina en aigua freda durant 3 o 4 minuts.  
Traieu les corfes de l'aigua que heu posat a bullir i, si és necessari, torneu-la a escalfar evitant que arribi a bullir. Afegiu-hi els fulls de gelatina ben escorreguts. Mescleu fins la completa dissolució.
Aboqueu-hi el suc de taronja i l'stevia per endolcir la mescla. La quantitat d'stevia dependrà de la dolçor que sigui del vostre gust.
Repartiu el resultant en copes i guardeu-les a la nevera perquè qualli la gelatina. Mínin 3 hores.
														
Notes
També ho podeu endolcir amb sacarina líquida o, per suposat, amb sucre; en aquest últim cas guanyarà en paladar però també en calories.
 Etiquetes: 
						Gelatina  Hipocalòrica  Stevia
 
						Etiquetes: 
						Gelatina  Hipocalòrica  Stevia  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 4613 visites.
 4613 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 
  60 min.
 60 min. 
  Salses
 Salses Carns
 Carns Mousse
 Mousse
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Altres
 Altres



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram