Hummus

Ingredients

  • 500gr de cigrons cuits
  • 3 cullerades de tahini
  • 2 alls
  • el suc d’1 llimona
  • 60ml. d’oli d’oliva extra verge
  • pebre vermell dolç
  • un xic de pebre vermell picant
  • un xic de pebre negre
  • comí mòlt
  • suc de la cocció dels cigrons (o en el seu defecte aigua)
  • sal
  • pa de pita
  • pastanagues
  • endívies

4 racions

Utensilis

Trituradora

Elaboració

-Posar aquests ingredients en un bol: els cigrons, el tahini, l’all laminat, el suc de la llimona, l’oli, els tres pebres, el comí i la sal; batre amb el minipímer alhora que anem incorporant lentament suc de la cocció dels cigrons fins aconseguir la densitat desitjada; ha de mantenir la consistència. Afinar de sal i reservar a la nevera.
-Pelar les pastanagues i fer-les a bastonets. Desfullar l’endívia.
-Quan voldrem servir l’hummus el posarem en bols individuals; l’aplanarem amb la cullera fent un solc en espiral i l’amanirem amb un fil d’oli. Posarem pebre vermell dolç dintre d’un colador fi i l’empolvorarem lleugerament. Finalment el guarnirem amb les fulles d’endívia, els bastonets de pastanaga i triangles de pa de pita torrats.

Notes

Hi ha qui afegeix unes cullerades de iogurt abans de triturar els ingredients.


Recepta de cuina de Hummus

Hummus

Recepta de cuina de Hummus

Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

6170 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'agost:

Pastís de mascarpone
Pastís de mascarpone
Postres i dolços
Fish and chips
Fish and chips
Peixos i mariscos Tempura
Canelons de salmó
Canelons de salmó
Peixos i mariscos Canelons
Sarsuela de rap
Sarsuela de rap
Peixos i mariscos
Parrillada de marisc i rap
Parrillada de marisc i rap
Peixos i mariscos

Veure receptes d'agost i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: