Szegediner Gulasch

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 100 g Speckwürfeli
  • 1 grosse Zwiebel, gehackt
  • 1 Knoblauchzehe, gepresst
  • 2 EL Delikatess-Paprika (süss)
  • 1 EL Öl
  • 700 g Schweinsvoressen (z. B. Schulter oder Stotzen), in ca. 3 cm grossen Würfeln
  • 1 rote Peperoni, in Streifen
  • 0.5 TL Kümmel, gehackt
  • 1 TL Salz
  • 750 g rohes Sauerkraut
  • Ca. 1 dl Fleischbouillon
  • 360 g Crème fraîche

4 racions

Elaboració

Speck, Zwiebeln, Knoblauch und Paprika im Brattopf im warmen Öl ca. 2 Min. andämpfen.
Fleisch und Peperoni zugeben, kurz mitdämpfen, würzen mit Kümel. Zugedeckt bei kleiner Hitze ca. 20 Min. dämpfen.
Das Sauerkraut locker darauf verteilen, mit dem Fleisch mischen, Bouillon dazugiessen. Zugedeckt ca. 40 Min. köcheln, gelegentlich umrühren.
5 Min. vor Ende der Kochzeit die Hälfte der Crème fraîche daruntermischen, den Rest glattrühren, dazu servieren.
Den Kümmel auf einem mit Haushaltpapier belegten Küchenbrett hacken, so spicken die Samen nicht herum.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

252 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: