Ous escocesos (2)

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 4 salsitxes fresques (a 100 grams cada una)
  • 4 ous durs
  • 1 ou colpejat, cru
  • Pa ratllat

4 racions

Elaboració

Pela els ous i espolsa tot el voltant, amb una mica de sal.
Talla la pell de les salsitxes i separa la carn.
Amb les mans mullades envolta els ous amb la carn de les salsitxes per tal d'obtenir una bola.
La carn ha de ser distribuïda, el més uniformement possible, al voltant dels ous, els ous no han de ser visibles.
Bat un ou cru en un bol, banya les boles i després roda en pa ratllat.
A continuació, fregeix en oli calent, lentament els ous escocesos, fins que es tornin de color marró, per tots els costats.
Fregeix els extrems, dels ous, mantenen los verticalment.
Un cop fregits col·loca'ls en una font per forn, enforna aproximadament de 15 a 20 minuts, a 200 graus de temperatura.
Els pots servir, amb una bona amanida, calents o freds.
Els ous durs, els pots pinzella amb mostassa o quètxup, abans d'aplicar la carn.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2407 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: