Beeren-Trifle

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 100 g Himbeeren
  • 100 g Johannisbeeren
  • 2 EL Haselnüsse
  • 200 g Magerquark
  • 1,8 dl Saurer Halbrahm
  • 4 EL Honig
  • 10 Löffelbiskuite

4 racions

Elaboració

Beeren erlesen. Haselnüsse in einer Pfanne ohne Fett rösten. Grob hacken und beiseitestellen. Quark, Sauerrahm und Honig verrühren. Löffelbiskuits halbieren und in Gläser verteilen.
Beeren und Creme abwechslungsweise einschichten. Trifle mindestens 30 Minuten kühl stellen. Zum Servieren mit Haselnüssen bestreuen.

Notes

Trifle ist eine englische Dessert-Spezialität, die Schicht für Schicht Genuss bietet. Nebst Beeren enthält dieser Trifle Löffelbiskuits und Quarkcreme.


Recepta de cuina de Beeren-Trifle

Recepta Font : saison.ch

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

219 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: