Bierteig

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

Bierteig:

  • 250 g Mehl
  • 10 g Salz
  • 3.5 g Trockenhefe
  • 2 Eiweiss
  • 1Ei
  • 3.3 dl helles Bier

6 racions

Elaboració

Bierteig:

Am Vortag: Für den BierTeig:
Mehl, Salz und Hefe mischen. Eiweiss und Ei beigeben und verquirlen.
Bier dazugeben.
Die Masse mit dem Schwingbesen rühren, bis sie glatt ist.
Bei Zimmertemperatur ca. 12 Stunden ruhen lassen.
Recepta Font : saison.ch


Recepta de cuina de Bierteig

Recepta Font : saison.ch

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

295 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: