Bierteig
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Tempura
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
Bierteig:
- 250 g Mehl
- 10 g Salz
- 3.5 g Trockenhefe
- 2 Eiweiss
- 1Ei
- 3.3 dl helles Bier
6 racions
Elaboració
Bierteig:
Am Vortag: Für den BierTeig:
Mehl, Salz und Hefe mischen. Eiweiss und Ei beigeben und verquirlen.
Bier dazugeben.
Die Masse mit dem Schwingbesen rühren, bis sie glatt ist.
Bei Zimmertemperatur ca. 12 Stunden ruhen lassen.
Recepta Font : saison.ch
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
288 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.