Macaire-Kartoffeln

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 800 g mehligkochende Kartoffeln, z. B. Laura oder Victoria
  • 1 TL Salz
  • 1 Eigelb
  • Wenig Muskatnuss, gerieben
  • 1 EL Weissmehl
  • 80 g Bratspeck, fein gehackt
  • 1 Schalotte, fein gehackt
  • ½ Bund Petersilie, fein geschnitten
  • Wenig Mehl zum Formen
  • 1 EL Bratbutter oder Bratcrème
  • 2 EL Crème fraîche
  • ½ Bund Schnittlauch, fein geschnitten

4 racions

Elaboració

Zubereitung
Kartoffeln in der Schale weich kochen, kurz abdampfen lassen, heiss schälen und durchs Passe-vite treiben. Sofort mit Salz, Eigelb, Muskatnuss und Mehl gut mischen.
Speck und Schalotte in einer Bratpfanne anbraten, Petersilie beigeben, zur Kartoffelmasse geben, mischen.
Masse auf wenig Mehl zu Rollen von ca. 6 cm Ø formen. In ca. 2 cm dicke Taler schneiden. In heisser Bratbutter beidseitig je 3–4 Minuten goldbraun braten. Mit Crème fraîche und Schnittlauch anrichten.
Tipp
Dazu passt Salat.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

357 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: