Holunderblüten-Mousse mit Erdbeersauce

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Zutaten
  • Für 4
  • 4 Gläser à 2,5 dl Inhalt

Mousse:

  • 1,5 dl Holunderblütensirup
  • 4 Blatt Gelatine, in kaltem Wasser eingeweicht
  • 2 EL Zucker
  • 2,5 dl Buttermilch
  • 1 Zitrone, Saft
  • 2 dl Rahm, steif geschlagen

Sauce:

  • 400 g Erdbeeren, gerüstet, in Stücke geschnitten
  • 90 g Puderzucker
  • ½ EL Zitronensaft
  • Erdbeeren zum Garnieren

Elaboració

Mousse:
Sirup erhitzen. Gut ausgepresste Gelatine darin auflösen, Zucker dazugeben, auskühlen lassen (bei
Raumtemperatur). Buttermilch und Zitronensaft beifügen, im Kühlschrank leicht ansulzen lassen.
Rahm darunterziehen.
Mousse in die Gläser verteilen. Zugedeckt im Kühlschrank 2-3 Stunden fest werden lassen.
3. Sauce: Alle Zutaten pürieren.
4. Je etwas Sauce auf die Mousse geben, garnieren. Restliche Sauce dazu servieren.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

178 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: