Queso fundido con champiñones

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 400 gramos de queso para fondue o raclette
  • 4 tazas de champiñones rebanados
  • 3 cucharadas de ajo picado finamente
  • 1 pimiento verde, sin semillas, cortado a dados
  • 1 cucharada de mantequilla
  • Sal y pimienta
  • 1 o 2 baguette bien tostaditas

4 racions

Elaboració

Lo primero que tienes que hacer es quitar el rabo del pimiento y las semillas.
Después debes cortarlo en dados pequeños.
Derrite la mantequilla en un sartén y agrega el ajo picado. Cocina unos segundos cuidando que el ajo no coja color.
Agrega los champiñones cortados a láminas, o si son pequeños a cuartos junto con una guindilla pequeña, al gusto.
Cocina de 4 a 5 minutos o hasta que los champiñones estén tomando un poco de color.
Después agrega sal y pimienta al gusto.
Pon el queso en un molde engrasado o en una sartén de hierro.
Pon los champiñones encima del queso y pon el molde al horno a 180 grados, de 8 a 10 minutos o hasta que se derrita el queso.
Sirve con 1 o 2 báguete bien tostaditas


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

274 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: