Gefüllte Kartoffeln

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 150 g Broccoli
  • 1 Bch Crème fraîche
  • 2 Stk Kartoffeln grosse
  • 4 EL Parmesan
  • 1 Prise Salz, Pfeffer
  • 4 EL Speckwürfel

2 racions

Elaboració

Kartoffeln und Broccoli weichkochen, die Kartoffeln halbieren und aushöhlen.
Die Kartoffelmasse mit dem Broccoli zerstampfen, Crème fraîche und Parmesan unterrühren und kräftig würzen. Backofen auf 190C° vorheizen.
Diese Masse zurück in die Kartoffeln füllen und mit den Speckwürfeln bestreut in den Backofen schieben, lasst die Kartoffeln so lange im Ofen, bis der Speck knusprig braun ist.

Gefüllte Kartoffeln mit Broccoli und Parmesan werden mit Speck und Creme fraiche verfeinert und ergeben eine feines Rezept, welches sich einfach nachkochen lässt


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

439 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: