Torronada de Vilassar

Categoria:
Típica de: Espanya → Vilassar de Mar
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

  • 400 g de cigrons secs,
  • 4 talls de cansalada viada sencers i 2 talls a trossets petits
  • 1 os de pernil
  • Aigua
  • Sal

4 racions

Elaboració

La nit abans, posarem els cigrons en remull.
En una olla amb aigua freda posarem l’os de pernil, quan arrencarà el bull, hi tirarem els cigrons i els deixarem coure fins que seran tous i els colarem.
En una paella fregirem la cansalada tallada a trossets petits; quan haurà agafat un bon color, hi afegirem els cigrons i els anirem aixafant amb una forquilla, fins que quedi una pasta com un puré espès.
Aquesta pasta, que ha de ser com una coca, s’ha d’anar torrant per totes dues bandes fins que sigui comparable a una truita de patata.
Ho servireu acompanyat dels talls de cansalada, fregits ben cruixents.

Notes

www.receptes.cat/chef2225


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2515 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: