Cua de bou a la cordovesa

Categoria:
Típica de: Espanya → Andalucia
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1,5 kg de cua de toro.
  • 2 tomàquets madurs.
  • 500 ccs de brou de carn.
  • 1 ceba.
  • 2 porros.
  • 3 grans d'all.
  • 3 pastanagues.
  • 100 grams de farina.
  • 1 fulla de llorer.
  • 180 ccs d'oli.
  • 1 gotet de brandi.
  • 1 mica d'estragó.
  • 1 mica de sal.
  • 1 got de vi blanc

4 racions

Elaboració

Per començar pelem la ceba i seguidament la ratllem. Raspem i tallem les pastanagues i el porro.
En una paella amb oli ofeguem la ceba i els alls. Quan estiguin tous hi afegim els porros i les pastanagues.
Passem per la farina els trossos de cua de bou, i els daurem en una cassola amb oli.
Afegim els tomàquets, salpebrem al gust, i afegim les verdures a la paella.
Deixem coure durant 10 minuts.
Quan la carn est amb color hi afegim el brandi i el vi blanc. Seguidament aboquem el brou de carn, el llorer i l'estragó.
Deixem coure tot durant 3 hores a foc suau


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1888 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Joan Mestre Mestre diu:
La cua de bou es molt melosa, feta amb la recepta d'en Joan C, ha de ser mol bona.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: