Lauchgemüse mit Fischsaltimbocca

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 600 g Lauch
  • 6 EL Oliven öl
  • 2 dl Milch
  • 2 dl Rahm
  • 60 g geriebener Greyerzer
  • Salz und Pfeffer
  • 4 Kabeljaufilets à ca. 140 g
  • 8 Salbeiblätter
  • 8 Scheiben Rohschinken à ca. 10 g

Elaboració

Lauch längs halbieren und in ca. 1 cm breite Stücke schneiden.
In der Hälfte des Öls ca. 5 Minuten dünsten.
Milch und Rahm dazugiessen und bei mittlerer Hitze ca. 5 Minuten köcheln lassen.
Pfanne vom Herd nehmen. Käse dazugeben und unter ständigem Rühren schmelzen lassen.
Mit Salz und Pfeffer abschmecken.
Fisch mit Salz und Pfeffer leicht würzen.
Mit -Salbeiblättern belegen und mit Rohschinken umwickeln.
Im restlichen Öl bei mittlerer Hitze beidseitig 6–8 Minuten braten.
Fischsaltimbocca auf Lauchgemüse anrichten.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1186 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Ramon Civit i Utrilla diu:
podries posar la recepta amb català tothom no és suís
Joan Corminas diu:
Amic Ramon :
Com que segurament ja hauràs vist jo passo una recepta diària en Català, i com el Fòrum "recetas.cat" permet passar receptes en Primera línia en Català, i després en castellà, francès, anglès, italià i finalment en alemany, és per això que passo també alguna recepta en alemany. Això ho pots veure al final de la pàgina quan insereixis alguna recepta, però si tens interès per alguna recepta determinada m'ho dius i te la tradueixo

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'agost:

Pastís de mascarpone
Pastís de mascarpone
Postres i dolços
Fish and chips
Fish and chips
Peixos i mariscos Tempura
Canelons de salmó
Canelons de salmó
Peixos i mariscos Canelons
Sarsuela de rap
Sarsuela de rap
Peixos i mariscos
Parrillada de marisc i rap
Parrillada de marisc i rap
Peixos i mariscos

Veure receptes d'agost i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: