Saucenkartoffeln (Rezept von Zürcher Landfrauen)

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 dl Rahm
  • 1 dl Wasser
  • Bouillonwürfel für 1/2 l Flüssigkeit
  • Pfeffer aus der Mühle
  • Muskat
  • 600 g festkochende Kartoffeln
  • 2 EL gehackter Schnittlauch
  • 2 EL gehackte Pedtersilie

4 racions

Elaboració

Rahm, Wasser, Bouillonwürfel und Gewürze aufkochen.
In der Zwischenzeit Kartoffeln schälen und in feine Scheiben schneiden (hobeln) beigeben.
Auf der ausgeschalteten Platte zugedeckt 30 Minuten garen, dann etwa 30 Minuten auf die erste Hitzestufe schalten.
Gelegentlich sorgfältig umrühren, damit alle Kartoffelscheiben gar werden.
Vor dem Servieren mit Schnittlauch und Petersilie bestreuen.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

806 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: