Milch-Kartoffel.Suppe

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Zwiebel fein gehackt
  • Butter zum Dämpfen
  • 600 g mehlig kochende Kartoffel, gesschelt in Stücke geschnitten
  • 2 EL Majoranblättchen
  • 2,5 dl starke Gemüsebouillon
  • 7,5 dl Milch
  • Salz
  • Pfeffer
  • Majoran und Käseflocken zum Garnieren

4 racions

Elaboració

Zwiebel in der Butter andämpfen, Kartoffel und Majoraqn zugeben, mit der Bouillon und Milch ablöschen, 20-25 Minuten weich kochen.
Alles pürieren und würzen.
Die Suppe in vorgewärmten Schalen geben,
Garnieren.
Heiss servieren.
Daazu passt knuspriges Brot.
Mit heissen Würstchen servieren


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

341 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: