Kokos, mango, quark creme

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 200 g Creme legere oder Crème fraîche
  • 250 g Magerquark
  • 1 Pck. Vanillezucker
  • 1 Handvoll Kokosraspel
  • 1 Mango, reif
  • evtl. Likör (Kokoslikör)

3 racions

Elaboració

Creme legere, Magerquark und Vanillezucker verrühren, die Kokosraspeln (Menge nach Geschmack) einrühren. Die Mango schälen, entsteinen und würfeln.
Die Mangowürfel unter die Creme heben. Verfeinern lässt es sich gut mit einem Schuss Kokoslikör.
Zuckermenge je nach süsse der Mango variieren.

Varianten:

Saisonale Fruchtcreme: Früchte je nach Saison verwenden. Dazu 300 g gerüstete Früchte verwenden.
Mangojoghurtcreme: Quark durch Joghurt ersetzen.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

444 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: