Piccata d'api-nap

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 llimona orgànica, una mica de pell ratllada
  • 1 culleradeta de romaní picat finament
  • 50 grams d'ametlles ratllades
  • 2 ous petits
  • 1 api-nap
  • ½ culleradeta de sal
  • 2 cullerades de farina integral

4 racions

Elaboració

Pela l’api i talla a rodanxes d’uns 7mm.
Cou-les en poca aigua, fins que estiguin toves.
Bat els ous i barreja amb les ametlles picades, la ratlladura de llimona i el romaní.
Assaona amb sal i pebre
Passa les rodanxes d'api, primer per la farina i després per la barreja d'ou i ametlla.
Fregeix la piccata d'api en mantega i oli, a foc mitjà fins que estiguin daurades i tendres.

Notes

Piccata és un terme de la cuina italiana i fa referència a una rodella de vedella tallada finament, que es fregeix en la preparació, amb llimona, julivert i amb mantega. A més de la vedella, per la piccata, també es poden utilitzar altres carns, peixos o verdures.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

429 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Josuè O'Donell diu:
Això es com una hamburguesa vegetal, oi?
Joan Corminas diu:
Amic Josuè:
Piccata Milanesa d'api-nap en la versió vegetariana:
En lloc del bistec, les rodanxes precuinades d'api-nap es converteixen en una barreja d'ametlles picades, ratlladura de llimona, romaní, ou i formatge i se sofregeixen suaument. No es tracta només de substituts de carn, l'api té un sabor massa intens. Si t'agrada l'api, t'encantarà aquest plat.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!