Piccata d'api-nap
Ingredients
- 1 llimona orgànica, una mica de pell ratllada
- 1 culleradeta de romaní picat finament
- 50 grams d'ametlles ratllades
- 2 ous petits
- 1 api-nap
- ½ culleradeta de sal
- 2 cullerades de farina integral
4 racions
Elaboració
Pela l’api i talla a rodanxes d’uns 7mm.
Cou-les en poca aigua, fins que estiguin toves.
Bat els ous i barreja amb les ametlles picades, la ratlladura de llimona i el romaní.
Assaona amb sal i pebre
Passa les rodanxes d'api, primer per la farina i després per la barreja d'ou i ametlla.
Fregeix la piccata d'api en mantega i oli, a foc mitjà fins que estiguin daurades i tendres.
Notes
Piccata és un terme de la cuina italiana i fa referència a una rodella de vedella tallada finament, que es fregeix en la preparació, amb llimona, julivert i amb mantega. A més de la vedella, per la piccata, també es poden utilitzar altres carns, peixos o verdures.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
667 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c