Blumenkohl in Eiersauce

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

Zutaten:

  • 1 Stk. Blumenkohl
  • 2 EL Butter
  • 2 EL Mehl
  • 500 ml Abkochbrühe
  • 4 Stk hartgekochte Eier
  • 200 g gekochter Schinken
  • 1 Pr Muskat, Salz und Pfeffer
  • 1 EL gehackte Petersilie
  • 1 EL gehackter Schnittlauch

4 racions

Elaboració

Blumenkohl in Salzwasser garen.
Die Abkochbrühe auffangen,
Blumenkohl warm stellen.
Butter zerlassen, Mehl einrühren und hellgelb werden lassen.
Unter Rühren die Abkochbrühe zufügen, einmal aufkochen lassen und auf kleiner Flamme weiterköcheln.
Mit Pfeffer, Salz und Muskat abschmecken,
Hartgekochte Eier pellen und hacken,
Schinken in feine Streifen schneiden, beides zur Sauce geben und unterheben.
Den Blumenkohl auf einer Platte anrichten und die Sauce drüber geben, mit Schnittlauch und Petersilie nach Geschmack bestreuen.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

508 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: