Trauben-Dessert mit Mascarpone
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Crema
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 100 g Mascarpone
- 4 EL Joghurt
- 1 Handvoll Mandeln, grob zerkleinert
- 2 EL Zucker
- 16 Weintrauben, halbiert
- 1 Tüte/n Vanillezucker
- 1 TL Zitronensaft
2 racions
Elaboració
Mascarpone mit Joghurt mischen, Vanillezucker und Zitronensaft beimengen.
Die Mandeln in einer Pfanne mit dem Zucker leicht rösten.
In ein Glas die Creme, die Mandeln, die Trauben und oben drauf noch mal Mandeln schichten.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
360 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.