Entrepàns torrats
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Entrepà
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 8 llesques de pa, per exemple de nou.
- 150 grams de carn seca, tallada finament o un bon pernil que no sigui salat.
- 250 grams de formatge de les muntanyes del Pirineu, tallat a tires.
- Pebre acabat de moldre, al gust.
1 racions
Elaboració
Cobreix la meitat de les llesques de pa amb carn seca i formatge.
Cobreix amb les rodanxes de pa restants.
Posa els entrepans, a la premsa de Panini i cuina en porcions durant uns 8 a 10 minuts.
Serveix de seguida.
Tambe es pot fer al forn.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
844 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c