Pannacotta amb gingebre i mandarina

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 3 fulles de gelatina
  • 40 grams de gingebre
  • 5 dl de nata líquida
  • 110 grams de sucre
  • 5 mandarines
  • 1 cullerada de festucs picats
  • 2 branques de menta

4 racions

Elaboració

Remulla la gelatina en abundant aigua freda. Talla el gingebre a rodanxes fines.
Porta a ebullició, afegeix la crema i 80 g de sucre.
Cuina a foc lent, aproximadament durant 10 minuts.
Treu el gingebre.
Dissol la gelatina en la crema calenta.
Aboca el líquid en gots i reserva unes 3 hores a la nevera.

Per a la salsa:

Pela les mandarines, elimina el blanc adherit a la superfície de la mandarina i deixar de banda algun grill per adornar.
Talla la resta de la fruita a trossos.
Bull amb 30 grams de sucre i tritura fins a obtenir un puré ben fi i passa a través d'un tamís.
Distribueix per sobre de la pannacotta.
Decora i serveix amb els grills reservats, els pistatxos i unes fulles de menta.
Com a mínim, reserva tres hores a la nevera


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

768 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: