Gelea de raïm blau

Ingredients

  • Per 4 gots de 4 dl
  • 2 quilos de raïm negre
  • 1 poma
  • 7 dl d'aigua
  • 1 llimona
  • 1 taronja
  • 1,2 kg de sucre gelificant.

4 racions

Elaboració

Arrenca els grans de raïm de les tiges, i posa en un cassó.
Talla la poma amb la closca i el nucli en cubs.
Afegeix al cassó amb els raïms.
Cobreix tot, just amb aigua freda.
Cuina fins que tots els grans de raïms estiguin oberts.
Retira el cassó del foc i deixa refredar el líquid.
Prem la llimona i la taronja.
Afegeix el suc al cassó dels raïms.
Prem el contingut del cassó, a través d'una tela de malla fina, pressionant també les fruites.
Bull el suc recollit a foc fort, fins que quedi reduït al voltant d'1,5 litres.
Agrega el sucre gelificant i deixa bulli, amb el foc ben fort durant uns 4 minuts.
Omple la gelea de raïm en flascons, esbandits amb aigua bullent i tapa immediatament, amb la tapa de rosca.
Deixa refredar completament.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1808 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: