Rap Saltimbocca

Ingredients

Adob:

  • 2 cullerades d'oli d'oliva
  • 1 gra d'all, picat,
  • 6 fulles de sàlvia, finament picades
  • Pebre del molí
  • 24 medallons de rap (cada un al voltant d'1 cm de gruix, 600 g aprox.).
  • Culleradeta de sal
  • Una mica de pebre molt.
  • 6 Talls de pernil Serrano, transversalment en quatre parts
  • 12 fulles de sàlvia, reduïdes a la meitat longitudinalment

Salsa:

  • 100 grams de Pinyons
  • Oli d'oliva per fregir
  • 1 Culleradeta de sal i una mica de pebre del molí
  • 1 dl de Marsala o moscatell
  • 1 dl de brou de verdures

4 racions

Elaboració

Adob:

Barreja bé tots els ingredients fins i incloent el pebre, pinzella els talls de rap amb l’adob, reserva a la nevera tapat, aproximadament 1 hora.
Elimina l’adob dels talls de peix, salpebre els medallons i embolica amb el pernil i la sàlvia, i assegura'ls amb un escuradents.

Salsa:

Preescalfa el forn a 60 graus, escalfa la safata i els plats.
Torre els pinyons en una paella de tefló, sense grassa, fins que tinguin un bonic color daurat, retira del foc i reserva
Deixa calenta l'oli a la mateixa paella, fregeix per parts els medallons per cada costat prop de 30 segons, tingues en comte de fregir primerament la cara que té la sàlvia, treu del foc, assaona i reserva a la calor
Elimina la resta d’oli amb paper absorbent de cuina, afegeix a la mateixa paella el vi Marsala o Moscatell par dissoldre el fons que ha quedat de fregir el peix, i deixa coure uns instants, afegeix la meitat dels pinyons reservats i el brou de verdures, deixa coure uns instants a foc baix, uns dos minuts, reparteix la salsa en els plats preescalfats i a sobre els medallons saltimbocca, adorna amb la resta de pinyons i serveix de seguida
Aquest plat combina molt bé amb un Risotto al safrà


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1207 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: