Postres amb gerds
Categoria:
Postres i dolços
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 300 g de gerds (no descongelats)
- 150 g de merengues, toscament aixafats
- 400 ml de crema de llet, endolcida i batuda
4 racions
Elaboració
En un recipient gran o amb gots, o copes de postres posa, la meitat dels gerds, a sobre la meitat dels merengues aixafats i al damunt la meitat de la crema de llet batuda, fes la mateixa operació amb la resta dels ingredients, per sobre posar una altra capa
Decoreu, per exemple, amb làmines de xocolata.
Notes
Es pot preparar 3 hores abans de servir, i servir a temperatura ambient.
Es pot preparar de 6 a 8 hores per endavant i reservà, després a la nevera.
El seu sabor és deliciós, encara que els gerds segueixen congelats una mica.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1298 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.