Postres amb gerds

Ingredients

  • 300 g de gerds (no descongelats)
  • 150 g de merengues, toscament aixafats
  • 400 ml de crema de llet, endolcida i batuda

4 racions

Elaboració

En un recipient gran o amb gots, o copes de postres posa, la meitat dels gerds, a sobre la meitat dels merengues aixafats i al damunt la meitat de la crema de llet batuda, fes la mateixa operació amb la resta dels ingredients, per sobre posar una altra capa
Decoreu, per exemple, amb làmines de xocolata.

Notes

Es pot preparar 3 hores abans de servir, i servir a temperatura ambient.
Es pot preparar de 6 a 8 hores per endavant i reservà, després a la nevera.
El seu sabor és deliciós, encara que els gerds segueixen congelats una mica.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1332 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: