Untó per preparar Crostinis

Ingredients

  • 50 g de mantega (en Pomada)
  • 100 g de pernil fumat (Amb pernil Serrano també és molt bo)
  • 100 g de pernil cru, tallat en cubs
  • 1 cullerada de cebas en conserva o 1 ceba fresca
  • 1 cullerada de pebre vermell dols

8 racions

Elaboració

Talla el pernil a trossos grans.
Barreja tots els ingredients i tritura fins a obtenir una pasta ben fina
(El meu vell "Molinex" segueix sent el millor que he tingut)
Posa tot en un bol i condimenta abundantment amb el pebre vermell, barreja bé.
Es manté a la nevera durant uns 14 dies.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1377 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: