Tartiflette

Categoria:
Recepta per
Origen: SuĂŻssa
EstaciĂł:        
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: ***** 5/5 (2 valoracions) Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • ½ formatge Reblochon (250 a 300 grams) o d'un altre tipus de formatge cremĂłs.
  • 100 grams de cansalada, viada, en llesques o daus
  • 2 escalunyes,
  • 400 grams de patates,
  • 150 a 200 ml de vi blanc sec,
  • 1 gra d'all,
  • Sal i pebre.

4 racions

ElaboraciĂł

Fregeix breument, en una paella, les llesques de cansalada viada.
Si les patates no sĂłn farinoses, les cuines, una mica.
Prepara tots els ingredients, pela les patates i talla a rodanxes fines, talla tambĂŠ les escalunyes a rodanxes fines.
Talla l'all a la meitat i frega la cassola bĂŠ amb l'all, on farem aquest plat, i a continuaciĂł, cobreix el fons de la cassola amb les rodanxes de patata, a sobre les llesques de cansalada junt amb les escalunyes, aboca una mica de vi blanc, i assaona al gust amb sal i pebre.
I de nou una capa de patates, escalunya i llesques de cansalada viada, desprĂŠs la resta de patates i el vi sobrant, i, per descomptat, una mica mĂŠs de sal i pebre.
Del tros de formatge talla 2 rodanxes gruixudes i col¡loca a la part superior com a coronació.
Enforna uns 40 minuts al forn preescalfat a 200 graus.
El temps de cocció depèn del gruix de les rodanxes de patata.
DesprĂŠs de 40 minuts, la Tartiflette estarĂ  llesta.
Acompanya amb una bona amanida variada.


Etiquetes: NingĂş ha etiquetat aquesta recepta Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Tartiflette

Enllaça aquesta recepta:

486 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!