Hamburgueses de xai

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 2 cullerades de mantega
  • ½ culleradeta de curri
  • 3 ous
  • 2 trossos de pa dur
  • 500 grams de carn picada de xai
  • 100 ml de llet
  • 1 mica de pebre
  • ½ remet de menta picada
  • 1 polsim de sal
  • 1 ceba

Elaboració

Posa la carn del xai picada en un bol.
Pela i pica finament la ceba.
Remulla el pa sec en una mica de llet, un cop remullat afegeix al bol.
Agrega els ous i barreja bé suaument.
Renta la menta, pica-la finament i afegeix a la massa de carn.
Assaona bé amb sal, pebre i curri.
Dona la forma a les hamburgueses amb les mans.
Moments abans de servir, posa la mantega en una paella i fregeix bé, les hamburgueses pels dos costats.
Espolsa una mica de menta picada ben fina, pel damunt
Pots servir les hamburgueses, amb unes patates bullides, assaonades amb l'oli de fregir la carn.

Notes

Fetes amb carn de xai i fàcil de preparar.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1763 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: