Hamburgueses de xai

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 2 cullerades de mantega
  • ½ culleradeta de curri
  • 3 ous
  • 2 trossos de pa dur
  • 500 grams de carn picada de xai
  • 100 ml de llet
  • 1 mica de pebre
  • ½ remet de menta picada
  • 1 polsim de sal
  • 1 ceba

Elaboració

Posa la carn del xai picada en un bol.
Pela i pica finament la ceba.
Remulla el pa sec en una mica de llet, un cop remullat afegeix al bol.
Agrega els ous i barreja bé suaument.
Renta la menta, pica-la finament i afegeix a la massa de carn.
Assaona bé amb sal, pebre i curri.
Dona la forma a les hamburgueses amb les mans.
Moments abans de servir, posa la mantega en una paella i fregeix bé, les hamburgueses pels dos costats.
Espolsa una mica de menta picada ben fina, pel damunt
Pots servir les hamburgueses, amb unes patates bullides, assaonades amb l'oli de fregir la carn.

Notes

Fetes amb carn de xai i fàcil de preparar.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

184 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!