Hackfleisch -Schnitzel überbacken

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 500 g gemischtes Hackfleisch
  • 1 eingeweichtes Brötchen
  • 2 Zwiebeln
  • 2 Eier
  • 200 g geriebener Emmentaler-Käse
  • 1 EL gehackte Petersilie
  • Salz, Pfeffer, Muskat, Maggi, nach Belieben Tabasco, Ketchup
  • 2 Tomaten
  • 8 Scheiben Emmentaler-Käse

4 racions

Elaboració

Brötchen ausdrücken und mit dem Hackfleisch, den kleingeschnittenen Zwiebeln, Eiern, Käse und Petersilie gut vermischen, kräftig würzen.
Dünne Schnitzel formen und von beiden Seiten anbraten. In eine gefettete Auflaufform legen, mit den in Scheiben geschnittenen Tomaten und mit Käsescheiben belegen. Bei 220 Grad ca. 20 - 30 Minuten überbacken.
Dazu reicht man Kartoffelpüree und Salat.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

904 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: