Cassoletes d‘espinacs amb ous ferrats
Ingredients
- 4 ous
- 500 grams d'espinacs de fulla (frescos o congelats)
- 1 ceba
- 1 gra d'all
- 3 cullerades de mantega
- Sal i Pebre
- Nou moscada
- Una polsim de pebre vermell per, decora.
2 racions
Elaboració
Preescalfa el forn a 220 graus.
Pela la ceba i el gra d'all i pica ben fi.
Posa la mantega en una olla i fregeix l'all i la ceba fins que es torni vidriosa.
Reserva.
Posa els espinacs congelats a la cassola, amb 4 cullerades d'aigua i descongela tot tapat, a foc lent.
Per evitar que els espinacs es cremin, has de remenar una vegada i una altra.
També pots descongelar els espinacs al microones.
Després que els espinacs s'hagin descongelat, escorre i prem suaument l'excés d'aigua.
Afegeix els espinacs a la cassola amb les cebes i els alls, condimenta amb sal, pebre, nou moscada, salta uns instants i barreja bé.
Distribueix en cassoletes individuals
Posa els ous ferrats, sobre dels espinacs.
Condimenta els ous al teu gust i espolsa per sobre una mica de pebre vermell.
Deixa reposar en el forn preescalfat durant uns 10 a 15 minuts.

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1307 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c