Patates al curri amb ou
Categoria:
Llegums i verdures
Recepta per forn
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 800 grams de patates ceroses
- 2 cullerades de curri
- 1 llauna de tomàquet picat (800 grams aprox.)
- 2 dl i ½ de llet de coco
- 1 cullerada de Sambal Oelek
- 1 culleradeta de sal
- 150 grams d'espinacs joves
- 4 ous
Elaboració
Pela les patates i talla a rodanxes fines.
Deixa escalfar el curri en una paella ampla sense greix.
Aboca el tomàquet picat, la llet de coco, i porta a ebullició, Redueix el foc.
Afegeix les patates, el Sambal Oelek, i la sal, cobreix i cuina a foc lent durant uns 18 minuts aproximadament.
Barreja els espinacs, forma quatre pous amb una cullera, agrega els ous de cop, fen lliscar amb cura cap als pous.
Tapa i cou al forn durant 10 minuts aproximadament.

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
847 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c