Hamburgueses d'ou

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Per a 10 hamburgueses:

  • 10 ous
  • 5 llesques de cansalada
  • 5 llesques de formatge cheddar
  • 5 fulles d'enciam
  • 5 tomàquets xerri
  • 1 cullerada de sèsam blanc
  • 1 cullerada de sèsam negre
  • Sal
  • Pebre
  • 10 broquetes de fusta.

3 racions

Elaboració

Preescalfa el forn a 220 graus.
Col·loca les llesques de cansalada sobre una fulla de paper de forn, coberta amb una altra full, i cuina al forn durant uns 15- a 20 minuts fins que quedin cruixents.
Escorre les llesques sobre paper de cuina i talla per la meitat.
Bull els ous en aigua durant 10 minuts.
A continuació, els refredes, peles i talles per la meitat.
Neteja l'enciam, tria les fulles més delicades, renta i asseca.
Renta els tomàquets, talla per la meitat i retira la tija.
Talla les llesques de formatge a la mida de la meitat dels ous.
Condimenta la part inferior dels ous amb sal i pebre, col·loca al damunt l'enciam, el tomàquet, la cansalada i el formatge, posa a sobre la meitat superior de l'ou i fixa tot amb una broqueta de fusta.
Per evitar que els ous es tombin, de la safata de servir, pots aplanar la meitat inferior de l'ou amb un ganivet.
Barreja les llavors de sèsam blanc i negre i decora els ous amb elles.
Per descomptat, també pots fregir la cansalada a la paella.
Però em sembla més pràctic al forn perquè el greix no esquitxa i la cansalada no es torna negre tan ràpidament.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1835 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

3 comentaris:

Rosa Fabré diu:
Hola Joan:
Ho faré un dia per dinar com a segon plat desprès d'un primer de verdura.
Merci per la recepta.
Joan Corminas diu:
Amiga Rosa:
Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits.
Bon profit el dia que les facis. Una abraçada Joan.
Moisés de Tomás Rivas diu:
Amic Joan, quan dius cansalada, vols dir cansalada crua fresca o bacó (-fumat- normalment envasat en llonzes)?

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: