Schinken-Mousse

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Für 4 Gläser à ca. 1 dl.
  • 100 g gekochter Schinken in Tranchen
  • 50 g saurer Halb Rahm
  • 0.5 TL Worcestershire-Sauce
  • Wenig Paprikapulver
  • Salz
  • Pfeffer
  • 0.5 dl Voll Rahm
  • 1 kleiner Apfel für die Garnitur
  • Wenig glattblättrige Petersilie

4 racions

Elaboració

Schinken grob schneiden, mit Halb Rahm, Worcestershire-Sauce, Paprika, Salz und Pfeffer fein pürieren. Rahm steif schlagen vorsichtig darunterziehen. Ca. 30 Minuten kühl stellen. Mousse in Gläser spritzen. 1 Apfel vierteln, einen Viertel in dünne Streifen schneiden, auf dem Mousse verteilen. Restliche Apfelschnitze anderweitig verwenden. Petersilie fein schneiden, darüber Streuen.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

397 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'agost:

Pastís de mascarpone
Pastís de mascarpone
Postres i dolços
Fish and chips
Fish and chips
Peixos i mariscos Tempura
Canelons de salmó
Canelons de salmó
Peixos i mariscos Canelons
Sarsuela de rap
Sarsuela de rap
Peixos i mariscos
Parrillada de marisc i rap
Parrillada de marisc i rap
Peixos i mariscos

Veure receptes d'agost i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: