Gebackene Tomatensauce

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Ergibt ca. 5 dl
  • 1 kg reife Tomaten, z. B San Marzano
  • 1 Zwiebel
  • 2 Knoblauchzehen
  • 1 kleine Chilischote
  • 3 Zweige Rosmarin
  • 4 Zweige Thymian
  • 3 Zweige Oregano
  • Salz, Pfeffer
  • 6 EL Olivenöl
  • 3 EL Aceto balsamico bianco
  • 2 EL Tomatenpüree

1 racions

Elaboració

Backofen auf 200 °C vorheizen. Tomaten und Zwiebel in Schnitze schneiden. Knoblauch zerdrücken. Chili längs halbieren, entkernen. Alles auf ein mit Backpapier belegtes Blech legen. Rosmarin, Thymian und Oregano von den Stängeln zupfen, über das Gemüse verteilen. Mit Salz und Pfeffer würzen. Die Hälfte des Öls darüberträufeln. In der Ofenmitte ca. 50 Minuten backen.
Gebackene Tomatenmischung vom Blech mit restlichem Öl, Balsamico und Tomatenpüree in eine grosse Pfanne geben und pürieren. Tomatensauce aufkochen, mit Salz und Pfeffer abschmecken. Tomatensauce in heiss ausgespülte Gläser abfüllen.
Kühl gelagert ist die Tomatensauce etwa zwei Wochen haltbar.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

421 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: