Postre "selva negre" amb kirsch i guindes
Categoria:
Postres i dolços
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 got de guindes
- 50 grams de sucre
- 3 cullerades de suc de llimona
- 2 cullerades de fècula de blat de moro
- 4 cullerades de kirsch
- 250 grams de mató baix en greix
- 200 grams de crema agra
- 1 culleradeta de sucre de vainilla
- 50 grams de sucre
- Xocolata ratllada
4 racions
Elaboració
Escorre les cireres i reserva el suc.
Bull el suc amb 2 cullerades de suc de llimona i sucre, afegeix la Maizena dissolta en una mica d'aigua, i remena bé fins que espessí.
Deixa refredar i agrega el kirsch.
Afegeix el Quark, la crema agra, el sucre restant, el sucre de vainilla, i 1 cullerada de suc de llimona.
Barreja bé i en un bol de vidre, bes col·locant capes de cireres, mato i xocolata ratllada.
Reserva a la nevera fins al moment de servir.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1298 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.