Postre "selva negre" amb kirsch i guindes

Ingredients

  • 1 got de guindes
  • 50 grams de sucre
  • 3 cullerades de suc de llimona
  • 2 cullerades de fècula de blat de moro
  • 4 cullerades de kirsch
  • 250 grams de mató baix en greix
  • 200 grams de crema agra
  • 1 culleradeta de sucre de vainilla
  • 50 grams de sucre
  • Xocolata ratllada

4 racions

Elaboració

Escorre les cireres i reserva el suc.
Bull el suc amb 2 cullerades de suc de llimona i sucre, afegeix la Maizena dissolta en una mica d'aigua, i remena bé fins que espessí.
Deixa refredar i agrega el kirsch.
Afegeix el Quark, la crema agra, el sucre restant, el sucre de vainilla, i 1 cullerada de suc de llimona.
Barreja bé i en un bol de vidre, bes col·locant capes de cireres, mato i xocolata ratllada.
Reserva a la nevera fins al moment de servir.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1298 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: