Postre "selva negre" amb kirsch i guindes

Ingredients

  • 1 got de guindes
  • 50 grams de sucre
  • 3 cullerades de suc de llimona
  • 2 cullerades de fècula de blat de moro
  • 4 cullerades de kirsch
  • 250 grams de mató baix en greix
  • 200 grams de crema agra
  • 1 culleradeta de sucre de vainilla
  • 50 grams de sucre
  • Xocolata ratllada

4 racions

Elaboració

Escorre les cireres i reserva el suc.
Bull el suc amb 2 cullerades de suc de llimona i sucre, afegeix la Maizena dissolta en una mica d'aigua, i remena bé fins que espessí.
Deixa refredar i agrega el kirsch.
Afegeix el Quark, la crema agra, el sucre restant, el sucre de vainilla, i 1 cullerada de suc de llimona.
Barreja bé i en un bol de vidre, bes col·locant capes de cireres, mato i xocolata ratllada.
Reserva a la nevera fins al moment de servir.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1351 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: