Fals pastel de llebre amb ous durs

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 5 ous durs
  • 50 grams d'escalunyes
  • 2 cullerades de mantega
  • 500 grams de carn picada mixta
  • 40 grams de pa ratllat
  • 3 culleradetes de mostassa
  • Sal i pebre

4 racions

Elaboració

Cuina 3 ous durant 10 minuts.
Mentrestant pica finament 50 grams d'escalunyes i fregeix a foc mitjà en 1 cullerada de mantega.
Refreda els ous i elimina la closca.
Barreja en un recipient el sofregit d'escalunyes amb la carn picada, 40 grams de pa ratllat, 3 cullerades de mostassa i 2 ous, assaona amb sal i pebre i pasta a fons amb el ganxo de la batedora de mà.
Col·loca amb les mans mullades, sobre pel·lícula transparent
la barreja preparada, posa en el centre els 3 ous durs i cobreix amb més barreja, donant una forma de pa.
Col·loca el pastís de carn en una safata de forn greixada i cuina en el centre del forn preescalfat a 200 graus durant 45 minuts.
Una vegada estigui el pastís cuit, deixa descansar en el forn apagat durant uns 10 minuts, després talla a rodanxes.
Serveix amb patates, pèsols i pastanagues cuites.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2281 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Òskar Haddock diu:
Seran ous durs, no?
O quin tipus d'ous són els d'usos?

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: