Gulasch mit Pilzen

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 800 g fest kochende Kartoffeln
  • 250 g braune Champignons
  • 1 Schalotte
  • 1 Bund Petersilie
  • 1 Bio-Zitrone
  • 600 g geschnetzeltes Rindfleisch (à la minute)
  • Bratbutter zum Braten
  • 3/4 TL Salz
  • Wenig Pfeffer
  • 3 dl Gemüsebouillon
  • 2 dl Vollrahm

4 racions

Elaboració

Kartoffeln in ca. 11/2 cm grosse Würfel, Pilze in Viertel, Schalotte und Petersilie fein schneiden. Schale von der Zitrone abreiben, 1 EL Saft auspressen, beiseite stellen.
Fleisch portionenweise in der heissen Bratbutter je ca. 3 Min. rührbraten, herausnehmen, würzen.
Bratfett auftupfen, wenig Bratbutter beigeben. Pilze und Schalotte ca. 2 Min. anbraten.
Bouillon und Rahm dazugiessen, aufkochen, Kartoffeln beigeben, ca. 15 Min. köcheln. Fleisch wieder beigeben, nur noch heiss werden lassen. Petersilie, Zitronenschale und -saft daruntermischen.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

365 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: