Linsen-Tätschli an Rüebli-Sauce

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

Tätschli:

  • 1 EL Rapsöl
  • 300 g Lauch, längs halbiert, in ca. 1 cm dicken Scheiben
  • 2 Knoblauchzehen, gepresst
  • 200 g rote Linsen
  • 3.5 dl Gemüsebouillon
  • 50 g Weissmehl
  • 1 TL Backpulver
  • 1 Bund glattblättrige Petersilie, fein geschnitten
  • 0.5 EL Zitronensaft
  • 0.5 TL Kreuzkümmelpulver
  • Salz
  • Wenig Pfeffer
  • Bratbutter zum Braten

Sauce:

  • 0.5 EL Rapsöl
  • 1 Schalotte, fein gehackt
  • 300 g Rüebli, in ca. 1 cm breiten Stücken
  • 1 TL Zucker
  • 4 dl Wasser
  • 0.5 TL Salz
  • Wenig Pfeffer

Elaboració

Tätschli:

Öl erwärmen, Lauch andämpfen, Knoblauch und Linsen beigeben, mitdämpfen. Bouillon dazugiessen, aufkochen, Hitze reduzieren. Linsen zugedeckt ca. 10 Min. weich köcheln, vollständig auskühlen.
Mehl und Backpulver mischen, beigeben. Petersilie und Zitronensaft daruntermischen, würzen. Masse in ca. 12 Portionen teilen, mit nassen Händen zu Tätschli formen. Bratbutter in Bratpfanne erhitzen. Linsen-Tätschli portionenweise bei mittlerer Hitze beidseitig je ca. 5 Min. braten, warm stellen.

Sauce:

Öl erwärmen, Schalotte andämpfen, Rüebli ca. 5 Min. mitdämpfen. Zucker darüberstreuen, flüssig werden lassen. Wasser beigeben, würzen. Rüebli zugedeckt ca. 15 Min. köcheln. Sauce pürieren, zu den Linsen-Tätschli servieren.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

292 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: