Frittierte Käsebällchen

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Pack Kartoffelstock
  • 200 g Appenzeller surchoix
  • 2 Eigelbe
  • 2 EL Mehl
  • 1 Ei, verquirlt
  • 2 EL Paniermehl
  • Öl zum Frittieren

4 racions

Elaboració

Kartoffelstock gemäss Packungsanleitung zubereiten, etwas abkühlen lassen.
Appenzeller-Käse in kleine Würfel schneiden, Eigelbe dazugeben und unter den Kartoffelstock mischen.
Mit dem Glaceportionierer Kugeln formen, in etwas Mehl wenden, durchs Ei ziehen und in etwas Paniermehl wenden.
In einer Pfanne genügend Öl erhitzen, Kugeln darin goldbraun frittieren.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

218 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: