Indisches Kürbiscurry

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

Gemüse andämpfen:

  • 2 EL Erdnussöl
  • 2 Zwiebeln, grob gehackt
  • 4 Knoblauchzehen, gehackt
  • 1cm Ingwer, gehackt
  • 500 g Kürbis, in ca. 1 1/2 cm grossen Würfeln
  • 1 Aubergine (ca. 400 g), in ca. 1 1/2 cm grossen Würfeln
  • 1 TLSalz

Curry:

  • 2 dl Gemüsebouillon
  • 2 ½ dl Kokosmilch
  • 1 EL Limettensaft
  • 400 g fest kochende Kartoffeln
  • 1 Dose Kichererbsen (ca. 400 g), abgespült, abgetropft
  • 1 Tomate, in Stücken
  • 1 ½ EL Indian Curry
  • Salz, Pfeffer, nach Bedarf
  • Einige Pfefferminzblättchen

4 racions

Elaboració

Gemüse andämpfen:

Öl in einem Brattopf warm werden lassen. Zwiebeln, Knoblauch und Ingwer andämpfen. Kürbis, Aubergine und Salz beigeben, ca. 5 Min. mitdämpfen.

Curry:

Bouillon, Kokosmilch und Limettensaft dazugiessen, aufkochen. Kartoffeln, Kichererbsen und Tomate beigeben, Hitze reduzieren. Zugedeckt bei mittlerer Hitze ca. 20 Min. köcheln. Deckel entfernen, ca. 20 Min. fertig köcheln, Curry daruntermischen, würzen. Minze darüberstreuen.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

227 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: