Gefülltes Pouletbrüstli

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

Füllung:

  • Öl zum Braten
  • 150 g Jungspinat, grob geschnitten
  • 150 g Erbsli
  • ½ TL Salz
  • Wenig Pfeffer
  • 50 g Frischkäse mit Kräutern

Pouletbrüstli:

  • 4 Pouletbrüstli (je ca. 170 g), längs je eine Tasche eingeschnitten
  • Öl zum Braten
  • ½ TL Salz
  • Wenig Pfeffer

4 racions

Elaboració

Füllung:

Öl in einer Pfanne warm werden lassen, Spinat und Erbsli beigeben, ca. 5 Min. dämpfen, würzen, auskühlen. Frischkäse daruntermischen.
Pouletbrüstli:
Pouletbrüstli mit je ca. 2 EL Füllung füllen, mit Zahnstochern verschliessen.
Öl in einer beschichteten Bratpfanne heiss werden lassen. Poulet beidseitig je ca. 3 Min. anbraten. Hitze reduzieren, rundum ca. 15 Min. fertig braten, würzen.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

220 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: