Risotto de taronja i porro

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 2 porros
  • 1 ceba
  • 1 gra d'all
  • 2 cullerades de mantega
  • 120 grams d'arròs per risotto
  • 1 culleradeta de cúrcuma
  • ½ litre de brou vegetal
  • 3 taronges
  • 80 grams de cumquat
  • 1 cullerada de sucre
  • 1 cullerada d'oli
  • 40 grams de formatge parmesà acabat de ratllar
  • Sal i pebre

4 racions

Elaboració

Talla el porro a cèrcols.
Talla la ceba i l'all a daus petits.
Escalfa la mantega en una cassola.
Salta l'arròs, la ceba i l'all fins que estigui tot tou.
Agrega i barreja els porros i la cúrcuma.
Afegeix a poc a poc, i tot remenant, el brou i el suc de 2 taronges.
Tarda de 20 a 25 minuts, fins que l'arròs està cuit.
Talla els Cumquats a rodanxes.
Escalfa oli en una paella i fregeix lleugerament les rodanxes de cumquat, escampa-hi sucre i deixar caramel·litzar, agrega suc de taronja i cuina destapat de 3 a 5 minuts.
Agrega el formatge parmesà al risotto i barreja bé, assaona amb sal i pebre.
Serveix el risotto en els plats i escampa pel damunt unes rodanxes de cumquat.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

727 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: