Kalbsleberli an Madeirasauce

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 Schalotten
  • 1 ELBratbutter
  • 600 geschnetzelte Kalbsleber
  • 1 dl Madeira
  • 1 dl Rindsbouillon
  • ½ BundThymian
  • Salz
  • Pfeffer

4 racions

Elaboració

Schalotten in Streifen schneiden.
In Bratbutter ca. 2 Minuten braten.
Leber beigeben und 2–3 Minuten mitbraten.
Fleisch aus der Pfanne heben und warm halten.
Bratsatz mit Madeira und Bouillon ablöschen.
Ca. 5 Minuten einkochen lassen.
Thymianblättchen dazuzupfen.
Leber daruntermischen und gut heiss werden lassen.
Mit Salz und Pfeffer abschmecken.
Sofort servieren.
Dazu passt Rösti.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

399 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: