Gazpacho

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 kg Birnentomate
  • 1 italienischer grüner Pfeffer
  • 1 Gurke
  • 2 Knoblauchzehen
  • 50 ml natives Olivenöl extra
  • 50 g Hartbrot
  • 250 ml sehr kaltes Wasser
  • 5 g Salz
  • 30 ml Sherry Essig

6 racions

Elaboració

Wie man traditionelle andalusische Gazpacho macht
Alles mit der Küchenmaschine sehr gut zerkleinern
Vorbereitung 15 Minuten
Mindestens 1 Stunde im Kühlschrank lagern


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

892 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: