Torronada de Vilassar

Categoria:
Típica de: Espanya → Vilassar de Mar
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

  • 400 g de cigrons secs,
  • 4 talls de cansalada viada sencers i 2 talls a trossets petits
  • 1 os de pernil
  • Aigua
  • Sal

4 racions

Elaboració

La nit abans, posarem els cigrons en remull.
En una olla amb aigua freda posarem l’os de pernil, quan arrencarà el bull, hi tirarem els cigrons i els deixarem coure fins que seran tous i els colarem.
En una paella fregirem la cansalada tallada a trossets petits; quan haurà agafat un bon color, hi afegirem els cigrons i els anirem aixafant amb una forquilla, fins que quedi una pasta com un puré espès.
Aquesta pasta, que ha de ser com una coca, s’ha d’anar torrant per totes dues bandes fins que sigui comparable a una truita de patata.
Ho servireu acompanyat dels talls de cansalada, fregits ben cruixents.

Notes

www.receptes.cat/chef2225


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2445 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'agost:

Pastís de mascarpone
Pastís de mascarpone
Postres i dolços
Fish and chips
Fish and chips
Peixos i mariscos Tempura
Canelons de salmó
Canelons de salmó
Peixos i mariscos Canelons
Sarsuela de rap
Sarsuela de rap
Peixos i mariscos
Parrillada de marisc i rap
Parrillada de marisc i rap
Peixos i mariscos

Veure receptes d'agost i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: