Saucenkartoffeln (Rezept von Zürcher Landfrauen)

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 dl Rahm
  • 1 dl Wasser
  • Bouillonwürfel für 1/2 l Flüssigkeit
  • Pfeffer aus der Mühle
  • Muskat
  • 600 g festkochende Kartoffeln
  • 2 EL gehackter Schnittlauch
  • 2 EL gehackte Pedtersilie

4 racions

Elaboració

Rahm, Wasser, Bouillonwürfel und Gewürze aufkochen.
In der Zwischenzeit Kartoffeln schälen und in feine Scheiben schneiden (hobeln) beigeben.
Auf der ausgeschalteten Platte zugedeckt 30 Minuten garen, dann etwa 30 Minuten auf die erste Hitzestufe schalten.
Gelegentlich sorgfältig umrühren, damit alle Kartoffelscheiben gar werden.
Vor dem Servieren mit Schnittlauch und Petersilie bestreuen.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

774 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: