Goldbrasse (Dorada) mit mediterranem Gemüse

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 Goldbrassenfilets à ca. 140 g oder 2 ganze Goldbrassen
  • Thymian
  • Salbei
  • Rosmarin
  • 1 Knoblauchzehe
  • Olivenöl extra vergine
  • Salz
  • frisch gemahlener Pfeffer
  • 2 Zucchini
  • 2 Karotten
  • 2 EL Salsa Verde
  • frische Petersilie, fein gehackt

4 racions

Elaboració

Ganze Goldbrasse oder die Filets in Olivenöl, Salbei, Rosmarin, Knoblauch, Salz und Pfeffer mindestens 30 Min. marinieren.
Anschliessend im Backofen bei 180 °C ca. 20 Min. garen.
In der Zwischenzeit die Karotten rüsten, zusammen mit den Zucchinis in Stifte schneiden.
In einer Pfanne das Olivenöl erhitzen und die Gemüsestifte darin garen, mit Salz und Pfeffer abschmecken.
Am Schluss die feingehackte Petersilie sowie Salsa Verde daruntermischen.
Den Fisch aus dem Backofen nehmen und auf dem Gemüsebett servieren. Mit etwas Salsa verde, frischem Rosmarin und Thymian garnieren.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

470 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: