Spinatroulade

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

Roulade:

  • 3 Eigelb
  • 1 Knoblauchzehe
  • ½ TL Salz
  • ½ TL Pfeffer
  • ½ TL Muskat
  • 350 Gram Spinat
  • 3 Eiweiss

Füllung:

  • 4 Tomaten gewürfelt
  • 2 EL Kräuter gehackt
  • 100 gram Sbrinz gerieben
  • Salz und Pfeffer

4 racions

Elaboració

Spinat und Knoblauch hacken, mit Eigelb mischen und würzen.
Eiweiss steif schlagen und vorsichtig unter die Spinatmasse ziehen.
Auf ein mit Backpapier belegtes Blech gleichmässig 1-1,5 cm dick ausstreichen.
Bei 200 grad 8-10 Minuten backen.
Die Tomatenwürfel mit Kräutern und Reibkäse vermischen, wurzen, auf dem Spinatbiscuit verteilen und sofort einrollen.
Um eine gelbliche Roulade zu herhalten, 1 Prise Safran unter der Spinatmasse mischen.
Für eine rötliche Roulade 2 TL Tomaten Püree dazugeben.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

310 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: