Lachslasagne

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • wenig Olivenöl
  • 1 Zwiebel, fein gehackt
  • 300 g Broccoli, in feinen Scheiben
  • 3 EL Wasser
  • 200 g Cherrytomaten, ¬geviertelt
  • 2 EL Zitronenthymian, fein geschnitten
  • ½ TL Salz
  • wenig Pfeffer
  • 2 dl Crème fraîche
  • 2 dl Gemüsebouillon
  • 1 Bio-Zitrone, nur abgeriebene Schale
  • ¼ TL Salz
  • wenig Pfeffer
  • 500 g Lachsfilet ohne Haut, dunkle Fettschicht entfernt
  • ¼ TL Salz
  • 9 grüne Lasagne-Blätter
  • 150 g Mozzarella, fein zerzupft
  • 2 Prisen Salz
  • wenig Pfeffer

4 racions

Elaboració

Öl warm werden lassen. Zwiebel andämpfen, Broccoli kurz mitdämpfen. Wasser beigeben, zugedeckt ca. 3 Min. köcheln. Tomaten und Thymian daruntermischen, würzen. Crème fraîche, Bouillon und Zitronenschale verrühren, würzen.Lachs längs dritteln, quer in ca. 1 cm dicke Stücke schneiden, salzen.Einschichten: 4 EL Rahm¬sauce in der vorbereiteten Form verteilen. 1. Lage: 3 Lasagneblätter, 6 EL Rahmsauce, ½ Lachs, ½ Gemüsemix und 6 EL Rahmsauce. 2. Lage: 3 Lasagneblätter, 6 EL Rahmsauce, ½ Lachs, ½ Gemüsemix und 6 EL Rahmsauce.3. Lage: 3 Lasagneblätter und 6 EL Rahmsauce, Mozzarella, Salz und Pfeffer. Zum Schluss restliche Rahmsauce darüberträufeln.
Gratinieren: ca. 30 Min. in der unteren Hälfte des auf 200 Grad vorgeheizten Ofens. Form herausnehmen, vor dem Servieren kurz stehen lassen.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

365 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: